Commerciële Contracten

Commerciële Contracten

SandenHartman adviseert Nederlandse en internationale ondernemingen over verschillende commerciële contracten in een verscheidenheid aan industriële sectoren. Het gaat hierbij om het opstellen en beoordelen van contracten in een nationale of een internationale setting. Daarbij is de doelstelling steeds om in onderling overleg met een onderneming een eindproduct te leveren dat aansluit bij de daadwerkelijke gang van zaken binnen de betreffende bedrijfsactiviteiten en de betreffende sector om op deze wijze juridische problemen en complicaties bij de dagelijkse activiteiten in de toekomst te voorkomen.

Ondersteuning en advies kan geboden worden met betrekking tot contracten op het gebied van distributie, franchise en agentuur, koop- en leverantiecontracten (in FMCG sectoren of anderszins), contracten voor opslag & warehousing, overeenkomsten op het gebied van opdracht & dienstverlening, automatiseringsovereenkomsten en leasing. Naast het opstellen en beoordelen van maatcontracten voor specifieke projecten, opdrachten of relaties kan de ondersteuning ook bestaan in het opstellen van algemene voorwaarden.

Door aanwezigheid van grondige juridische kennis van de publieke sector is SandenHartman in staat om haar dienstverlening op het gebied van commerciële contracten ook aan te bieden aan overheids- en andere publieke instanties.