Onderneming & Bedrijf

Onderneming & Bedrijf

SandenHartman ondersteunt en adviseert Nederlandse en internationale ondernemingen en investeerders ten aanzien van ondernemingsrechtelijke contracten en structuren.  Dienstverlening wordt geboden aan corporate partijen (van directeur-grootaandeelhouder tot grote multinationals) maar bijvoorbeeld ook aan venture capital en private equity partijen.

Ondersteuning en advies kan geboden worden op het gebied van aandeelhoudersovereenkomsten, participatie overeenkomsten, investeringsovereenkomsten, overnamecontracten, samenwerkingsstructuren zoals joint ventures en het vormgeven van personenvennootschappen.
Naast het opstellen en beoordelen van contracten bestaat ondersteuning ook in het begeleiden van bijvoorbeeld fusie- en overnametrajecten en het verlenen van due diligence diensten.

In aanvulling op het voorgaande assisteert SandenHartman zijn cliënten ook met corporate housekeeping, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van goed gedocumenteerde  intercompany overeenkomsten en transacties of interne vennootschappelijke besluitvorming.