Het kantoor

Het kantoor

SandenHartman is in 2022 opgericht door Cees van de Sanden en Jesler Hartman Kok. Cees en Jesler zijn sinds 2007 als advocaat actief op het gebied van overheid en onderneming. Jesler is actief op het gebied van commerciële juridische vraagstukken van ondernemingen, Cees op het brede raakvlak van overheid en bedrijfsleven.

SandenHartman kan ondernemingen, overheden en bestuursorganen doormiddel van een geïntegreerd aanbod van haar kennis en ervaring op verschillende specialistische gebieden op integrale wijze helpen bij complexe vraagstukken. Door haar integrale aanpak kan SandenHartman haar kennis van en ervaring in de commerciële sector ook aanbieden aan partijen in de publieke sector en kan zij  haar kennis en ervaring uit de publieke sector van waarde laten zijn in haar ondersteuning van klanten in de commerciële sector.

Duurzaamheid van relaties en kwaliteit zijn twee van de kernwaarden bij SandenHartman, welke voor het kantoor vanzelfsprekend zijn in de onderlinge samenwerking. SandenHartman worden door cliënten ervaren als doortastend, creatief en koersvast. Wat het kantoor kenmerkt is dat het bijzonder goed uitgerust is voor de aanpak van complexe zaken die zich over meerdere rechtsgebieden heen uitstrekken.