Jesler Hartman Kok
Jesler Hartman Kok

Jesler Hartman Kok

Advocaat-partner

Jesler Hartman Kok heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft zijn master gehaald aan de Radboud Universiteit Nijmegen, de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Universiteit Leiden met als specialisatie het internationale handelsrecht. Voordat Jesler werkzaam werd bij SandenHartman is hij vele jaren werkzaam geweest als advocaat bij meerdere grote internationale commerciële advocatenkantoren. Een gedeelte van zijn loopbaan als advocaat heeft Jesler in het buitenland doorgebracht, waarvan enige jaren in Londen en enige jaren in Madrid.

Jesler is als advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrechtelijke, financiële en commerciële contracten en transacties. Op deze vlakken wordt Jesler door zijn cliënten gewaardeerd en omschreven als goed voorbereid, georganiseerd en gefocust en wordt hij als zodanig ook al jaren met regelmaat erkend en aanbevolen in internationale juridische ranglijsten als de Legal500.  Zijn praktijk omvat een verscheidenheid aan nationale en internationale ondernemingen (van directeur-groot aandeelhouder tot multinationals), financiële instellingen en investeerders.

In aanvulling op bovenstaande heeft Jesler ook gedegen ervaring op het gebied van civiele rechtsgedingen op het gebied van openbare orde & veiligheid in het digitale domein en digitale grondrechten.

In verband met zijn werkzaamheden is Jesler lid van de volgende specialisten verenigingen:  de Nederlandse Vereniging voor Artificial Intelligence en Robotrecht (NVAIR), de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR), de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht DFA en de Vereniging voor Financieel Recht.